rip 2011. welcome 2012

Gott nytt år från mor och dotter! Hoppas ni får en bra jävla kväll, för det ska minsann jag!

naaamnsdaag


ja men visst!

Kul och vakna halv 7.... Eller? Ska ta och slänga i en färg i håret nu i alla fall. Mörkare. Har utväxt. Tråkigt. Japp!
Värt inlägg... Ah men heeerrra

stan en sväng

Innan stan:
Va nere på stan en sväng och kollade jul-rean! Fick allt med mig lite hem, typ...
♦ 3 ringar
♦ Armband
♦ Hårfärg
♦ 2 Linnen
♦ 3 Trosor
♦ Nagellack
♦ Parfym
Efter stan:

fml....

Satans jäkla jobbiga nervärderande irriterande äckliga förbannade HOOOOOSTA! Att den aldrig ger sig... Legat och hostat hela natten, inte sovit en blund... Är så trött så jag tror jag gråter snart, typ. Tyck synd om mig kära läsare

Let it rain over me


Turkey

Den 11 Maj drar vi på klassresa till Turkiet! Vet inte vart vi ska riktigt än men tror nog det blir gött i vilket fall ;D Är ju högsässong i Maj också. Vem vet vad som händer med oss när lärarna slocknat? ;)

We found love


hemkommen

Kom nyss hem efter att ha varit på stan med mammi och köpt en av de tidigare julklapparna, nya bashögtalare till datorn. Helnöjd är ja! ;D Efter att ha fått i sig lite mat ska jag nu lägga mig i sängen och kolla på Rädda Willy 2!

lite julstämmning

Nyduschad, och sitter här i min gosiga mjuka morgonrock som oftast är en kvällsrock.. Lystnar på julmusik och kollar runt på lite bloggar! Blir att gå upp tidigt imorgon eftersom det är skola, usch! Har inte varit i skolan på hela den här veckan så egentligen har jag ju vilat upp mig, fast nä.. kan aldrig vila upp sig inför skolan! Skönt i alla fall att vi bara går till Onsdag och sen är det J U L L O V ! Fyfasen va skönt, och huuuh va tiden går fort! 6 dagar kvar till jul och jag har inte köpt en enda julklapp.......
Ska lägga mig och kolla film med lite tända ljus nu, myyyyys...

paradise hotel

Tråkig Lördag! Uah... Ligger i sängen och kollar på Paradise Hotel Norge som bara visas på tv6play.se, så ni som är intresserade kan ju kika in där och kolla på det ;)

sleten jänt

Kom hem för ett tag sen med massa kassar i handen, har nämligen vart på stan hela dagen och shoppat massor! Bl.a ett par nya skor, behövdes verkligen! Så känner mig helnöjd över allt jag inhandlat :) Laddat hem några filmer, så ska krypa ner i sängen sen och mysa! Vill bli frisk också, men är på rätta spåret. Goooott! Så nu är jag imun mot körtelfeber hela livet, goooott igen!

saknar!

Ta mig till värmen!! Cypern 2011 ♥

bläääää

Det är ju riktigt roligt att man ska bli såhär sjuk strax före jul... Eller? Nej precis. Har gått och fått mig halsfluss/streptokocker, så ska till sjukhuset vid 4 och ta massa prover. Uäääh! Halsmandlarna sitter ihop så kan knappt svälja eller andas, inte alls roligt kan vill jag lova!

Trött...

Nog inge trött... Hemma från skolan idag, kände mig som ett lik när jag vakna! Usch och fy. Och så har jag faktiskt känt mig hela dagen, säg inte att jag ska bli sjuk igen, fuck aina! Nej, men det hoppas jag verkligen inte. Men nu: En kopp kaffe och soffan!

Oooooj

Haha men oj då, hade glömt bort att jag ägde en blogg, eller...? Nej men jag vet inte varför jag aldrig gör inlägg, har inget roligt att skriva om, inte så roligt eftersom det aldrig händer något roligt i mitt liv just nu. HAH! Men jag får daamp över att jag inte hittar min kamera och usb kabeln till mobilen, då lovar jag er att det hade sett annorlunda ut på den här jävla skrivmaskins saken! Ah juste! Tror fan inte jag är på bra humör idag, nej......
Coca cola är gott

RSS 2.0