fredag?

Och vad händer...? Inget planerat och inget i tankarna! Skulle nog tippa på utgång faktiskt! Känns som det enda jag skriver här på bloggen är utgång och massa alkolist bilder från helger osv... Ha ha, är jag verkligen ute så mycke? Kanske får tappa ner lite på det, elleeer? bahaha! Nej nu ska jag ta mig en dusch, så långt vet jag i alla fall!
Cypern 2011 ♥
Förövrigt saknar jag värmen! Trött på Sverige och kylan, bara regn och blåst hela tiden! Skulle nog gissa att de flesta håller med mig!

old

Nyss slängt i mig lite mat, duschat och städat rummet litegrann, de behövdes kan jag ju säga! Nu ska jag ner och möta K som också sover hos mig inatt :) myspys! Här får ni två gamla bilder på mig när jag va blond! HAH.. funderar faktiskt på att bli lite ljusare i håret nu till sommarn! Hmm...

sexy

Tog en tur i mariebergskogen! HAHAHAHA va snygga vi äää

frågan är...

Om det ens är någon idé att jag har kvar min blogg?! Har total bloggtorka och ni är ju dom sämsta på att kommentera när jag ber om förslag på vad jag ska blogga om... Så en gång för alla, KOM MED FÖRSLAG OM VAD JAG SKA BLOGGA OM!!! Annars lägger jag nog ner bloggen för ett tag, faktiskt! Förövrigt har jag färgat håret rött igen så nu är jag redhead. Annars rullar väl livet på som en toarulle!

FREDAG!

Äntligen äntligen äntligen fredag! Min fredag ska spenderas med massa trevligt folk i vanlig ordning! Kannske slänger in ett inlägg innan jag drar ut sen, lovar inget men ;) Ha en bra dag sålänge!

ops

Ojojoj, ja har inte bloggat på ett tag. Sorry for that! Men minns ni att jag sa att ja skulle ladda upp bilder från Elmia när ja hittat min usb-kabel. Och gissa va ja har gjort???? JO, JAG HAR HITTAT DEN! Så jag håller väl det jag lovar och slänger in några bilder :))))

i just tell ya

Nu är det som såhär att usb-kabeln är spårlöst borta! Så jag kan inte lägga in bilder från Elmia än tyvärr, men jag lovar att de kommer när jag hittat den igen. Dock är det inte så värst många bilder! Just nu har jag ätit hemma friterad kyckling, MUUUMS! Sitter och väntar på Gabbi som kommer vilken sekund som helst, blir väl att spendera kvällen med henne :) ETT STORT MINUS ÄR ATT JAG ÄR SJUUUK! På riktigt alltså, nej men.. jag kan knappt svälja, hostar som bara den och mår allmänt piss! Men de går väl över det med så småning om! Jä
någon veckas gammal bild på mig och gabbbbbbbi

wäääho

Det här är jag just nu, gäspar konstant, tröttast i kommun!
¨
Så därför får det nog bli läggdags för min del nu, för klockan 6 till möran drar vi neråt mot Jönköping till Elmia! :D wääääho! Dock har jag feber och är förkyld, men va gör de? Elmia är bara en gång om året!
Om jag inte är alldeles för trött på söndag kväll där nån gång så antar ja att jag slänger upp en bildbomb under resan, annars kommer det på måndag, så ni kan ju hålla utkik :) Förövrigt, ha en suverän pååååsk! Godnaaatt

mammi ♥

Grattis världens bästa mamma på födelsedagen!! I love u ♥ (:
du är den bästa jag har

lördag!


RSS 2.0