.

För mig är du allt, allt och mycket mer...

jodä!

Efter att ha varit blond i 2 dagar ska jag inhandla en ny hårfärg nu när jag och mamma drar och handlar! Får bli sån färg som jag hade innan skulle jag tro! Blond är nog den mest ledsammaste färgen på tjejer! På sommarn går det bra att ha det, men icke på vintern! Just nu har jag typ blont överhår och rött underhår. TJA AFFÄREN! brb

hm..

Härromdagen gjorde jag blonda slingor som gav resultatet NOLL. Nu äre så att om jag vill ha en sak så ska jag ha den saken! Så igår gick jag bestämt och köpte en ny förpacking och nu sitter jag med färgen i. Nu bannemej ska det bli resultat!!! Annars.... Men ser faktiskt att det är resultat nu, yeeey. Bara att det inte kommer bli rosa för dåååå FML! Det här är till en början, ska försöka få askblond hår tillslut, får se om jag lyckas eller ej!

Så har jag ju nu!
Sådär skulle jag vilja ha!
Så hade jag i somras, skrääääll att jag ska färga håret och sen vilja ha tillbaka det jag hade lite tidigare..

under ytan

Tänk och leva under ytan. Inga problem, inga krav, inga besvikelser, inga hat. Vara rädd för hajarna, ha fiskkompisar. Blub blub

Kaffii

Fy satan va kallt det är! Både ute och inne, för Kbab har inte satt på värmen så elementen funkar inte! Det är liksom i mitten på November och ingen värme. Tjoho, big love ♥ Eller..? Om dom inte sätter på elementen snart så går jag fan dit! Hatar och frysa, bland det värsta jag vet! Har tagit mig en kopp kaffe nu i alla fall, så håller mig varm ett tag till! Puuh..

Idag är det fars-dag! Jag önskar att jag också hade en pappa att tala om hur glad jag är som har honom och gratta honom på fars dag, få ge honom en present och se hans leénde hur glad han skulle bli. Tyvärr så kan jag inte det, jag får skänka mina tankar till dig idag i stället. Du vet hur mycket jag saknar dig och hur mycket jag vill att du ska komma tillbaka. Du vet också att en stor del av mitt hjärta försvann när du lämnade mig utan pappa på jorden. Jag var bara 10 år när du försvann, jag visste knappt vad som pågick. Jag va så liten och känslokall att jag inte tänkte på vad som nyss hade hänt. Det va för ungefär 2-3 år sen som jag verkligen förstod att du var borta ur mitt liv, att jag aldrig skulle få se dig mer, höra din röst, se ditt leénde, höra ditt skratt och framför allt aldrig mer höra säga "Godnatt pappas lilla ängel". Det svider i mig att tänka att du inte längre finns. Åren går och jag blir äldre, jag förändras utseende mässigt och jag förändras som person. Du kommer inte kunna se mig växa upp, veta vad jag gör och vad jag går igenom. Jag hoppas att du ser mig uppifrån och vet att jag lever för dig. Du hade så mycket kvar att dela med dig av här på jorden, du sändes till himelen alldeles för tidigt! Vi saknar en ängel, och det är du! Men jag kommer alltid att vara pappas lilla flicka. Alltid!

tidig morgon

Gick upp halv 10 för att vi skulle åka och fira Alba och Amaya på deras 2-årsdag. Av mig fick dom ett varsit Hello Kitty linne dom är nämligen inne i Hello Kitty perioden haha! Åt god tårta, sen lekte dom med massa saker dom fått å sen slumra dom i varsin liten bebis säng. Och när jag kom hem la jag mig i sängen och slumrade till jag också, behövligt!
sötfisar ♥

bar se ni vet

Älskling har nyss åkt hem. Ska snart hoppa in i duschen. Min kväll kommer bli den tråkigaste som någonsin skådats. Japp!

Robinson 2011

Nu blir det kolla på Final i Robinson 2011. Har ingen aning om vem jag tycker ska ta hem det eftersom jag nästan inte kollat på det något alls. Höhö! Men antar att det blir den som är sämst och förtjänar det minst, eller tvärtom kanske? ;)

lek


gammalt som gatan!


sjukling

Har vart hemma igår och idag från skolan. Känner mig inte alls frisk. Ont i huvudet, magen, kroppen och hostar som jag vet inte vad! Men imorgon är det skolan som gäller för min del, kan ju inte va borta 3 dagar känns det som, jäjä!

Svar på tal!

Hur gammal är du?
Har du någon pojkvän?
Hur många förhållanden har du haft?
Hur många har du haft sex med?
Var går du i skola?
Vilken är din favoritfärg?

Svar:
1. 15
2. Ja
3. De har vell blivit några under åren som gått men inte ens hälften har vart seriösa, ni minns vell hur det va när man va liten? ;) haha!
4. Lite väl personlig fråga tycker jag!
5. Sunne
6. Svart, rosa och vit skulle jag nog vilja säga.. svårt det där!

Är du ute och dricker ofta?
Har du några syskon?
Har du och din kille varit tillsammans länge?

Svar:
1. Jora, inte precis varje helg men
2. Nope, tyvärr..
3. Vet ju inte va ni andra anser och vara länge, men den 23dje har vi varit tsm ett halvår.

Hur seriöst är ditt och Niclas förhållande?
Vad ska du välja för linje, och vart?

Svar:
1. Det är ju seriöst nog för att hålla!
2. Hotell och turism, funderar på Sundsta! Men vet inte riktigt än.

Har du problem med alkoholen så socialen varit inblandad?
Bor du hos din farmor och farfar?
Vad vill du bli när du blir stor?

Svar:
1. Ja de kan man vell säga att jag haft
2. Nej det gör jag inte, bor hos min mamma?
3. Reseledare, bartender, guide, något nånstans i varmare länder i allafall.

Tycker du om djur?
Hur ofta super du?
Har du misshandlat någon?
Har du slagits mot någon?
Hur snygg tycker du Niclas Larsson är från en skala 1-10?
Vilka är dina två närmsta vänner?

Svar:
1. Ja de gör ja att
2. När jag vill och känner för det, naturligtvis inte när det är skola förstås!
3. Misshandlat och misshandlat..
4. Ja, men det va länge sen
5. 10 ;)
6. Ojdu, har att flera som är en utav mina närmaste vänner!

Vilka är dina intressen?
Har du epa/a-traktor?

Svar:
1. Fotboll, va ute och ha roligt med vänner, och umgås med dom jag tycker om.
2. Nej det har jag inte

Vilka personer är du med på kvällarna när du är ute? :)

Svar: Det beror alldeles på, det varierar mycket under kvällen också :)))

Är du oskuld?
Svar: Nej de är ja inte



så de så!

Plocka Ögonbrynen


Först och främst, ett litet varningens ord: Var försiktig så att du inte plockar för mycket av ögonbrynen! Plockar man ögonbryn alltför aggressivt kan det finnas risk för att de med tiden inte växer ut igen på de ställena. Detta kan leda till att man som äldre får ”fläckvisa” ögonbryn. Vill man inte plocka brynen alls kan man faktiskt raka dem. Det finns speciella batteridrivna ögonbrynsrakhyvlar. Rakar man brynen kommer de dock att växa ut betydligt snabbare och har man väldigt mörka bryn kan stubben synas även om de är nyrakade.


1. Börja med att rita en svag, tunn linje hur du vill ha ögonbrynet med hjälp av en ögonbrynspenna. Detta är den linje du ska plocka eller raka efter.

2. Ögonbrynet bör börja ungefär där ögat börjar men det finns inga rätt eller fel. En del människor ser bättre ut om ögonbrynet får börja lite närmare näsan medan en del ser bättre ut om ögonbrynen ser ut att vara längre isär. Det här har även med ansiktsform att göra. Testa dig fram vad just du passar i! Efter några omgångar bör du ha fått en aha-upplevelse.

3.Plocka ögonbrynen mest underifrån så att de ”öppnar upp” ögonen. Givetvis kan man även plocka bort små hår som knappt ens hör till ögonbrynet på ovansidan.

4. Försök hitta en naturlig båge i ögonbrynets ”topp” och framhäv denna. Har du relativt raka bryn kan du ändå försöka skapa en liten båge eller raka bort allt hår från den önskade toppen och utåt. (Obs! Att plocka bort så stora delar av ögonbrynet rekommenderas inte av skäl som nämnts ovan.)

5. Ögonbrynet bör sluta lite utanför den yttre ögonvrån. Gör det inte det naturligt kan man bara måla dit den del som ”fattas”.

6. Plocka längs med håret och plocka snabbt så gör det mindre ont. Om du rakar brynen kan du hålla upp huden med ena handen för att lättare komma åt.

7. Ögonbrynen bör bli tunnare ju längre ifrån näsan de kommer.

8. De flesta ögonbryn är inte helt jämna och många har även delar av brynet som är helt hårlösa. Använd antingen en ögonbrynspenna eller ögonbrynspuder för att fylla i de delar som fattas.

gomöra

Nyss vaknat och klockan är 3 på dagen, mamma har snart maten klar. Känns rätt gött att det faktiskt har vart såhär hela lovet. Men idag är det söndag, och imorgon börjar skolan igen, bläähä. Men jag kan i alla fall säga att jag haft riktigt gött lov!

till dig från mig

Natalie Nilsson - vi har känt varandra i snart ett halv år, vi har upplevt så jäääääävla massa roliga grejer ihop!! ;D hahahha tänk efter ;) Ville bara säga att du är en undebar människa och jag älskar dig nåt så oerhöört , vi är som lillasyster och storasyster , hör ihop på nåt vis! Från å med nu ska vi börja umgås mer, vi har varit ifrån varann alldeles för länge, soulmate ♥
// Emma Persson

haha fint!

Satt ute på balkongen, så såg jag en gubbe på cykel som sprang upp i alla trappuppgångar och delade ut reklam och klockan är 3 på natten, tjoooho han kan ju inte ha för roligt liv i alla fall. Cykla runt och frysa mitt i natten. Uhhj!

true shit

Efter att ha kollat på kvällen Idol har ja nu bestämt mig för att jag vill att Moa Lignell ska vinna! Herreguuud, vilken röst och inte nog med det är det hennes egna låt. Hennes uppträdande gjorde så att jag satt å rös i soffan.. Hehe

Här har ni hennes första audition!

ajduul

Kom nyss ut ur duschen och ska sätta mig framför tvn och kolla på Idol nu, va rätt länge sen jag såg det sist så vet inte ens vilka som är kvar ;D Så därför hejjar jag inte direkt på någon, eller jo Moa Lignell är ju en klar stjärna! Äsch ja vet inte! Tror älskling kommer sen också, uhj va jag har saknat honom! ♥

bu

Jahapp.. Vad ska man göra en sånhär fredagkväll då? Usch jag har så tråkigt så ingen kan ana!
Får vell bli en slappkväll framför tvn med mig själv och katten, bra bara att det finns så mycket att se på också. Elleeeer? Nej precis. Kanske får ta och ladda ner en film, nej ja vet inte ååååååh. Som sagt,
jag har tråkigt.

hehe

Emma och Sanna har nyss kilat iväg härifrån, så nu vet jag inte riktigt vad jag ska ta och hitta på. Vi fick i alla fall filmen Paranormal Activity 3 bekräftad. Alla typ:
"åååh, kommer inte kunna sova på en vecka"
"fyfan, det va nog den äckligaste jag nånsin sett"
"kommer sova med lampan tänd"
"jag skvatt så jag grinade...buhuuu"
Men snälla lilla, så äcklig/läskig/skrämmande aja whatever what.. va den vell inte? Visst okej, vi hoppade till lite å skrek litegrann i vissa tillfällen men det är ju inte så att man blir så rädd av den så man inte kan sova. Pppfftt.. Jag ska sova ensam inatt? Cool chey.



passpå


förbannade rygg

Har känt en längre tid att jag har så fruktansvärt ont i ryggen. Man ska ju sitta raklång i ryggen, men hur lätt är det på en skala? Det blir ju alltid att man sitter böjd med ryggen. Så är därför många har problem med ryggen! Nu ska jag underlätta min rygg och be mamma knäcka den. Eller ryggen kanske det inte underlättar, men de gör det i alla fall för mig ;)
_

hey you

Hade tråkigt så satt och mixtrade ihop en design fort. Duger sålänge tills jag kommer på vad jag vill ha! Är ju inte direkt duktig på det så att säga, hehe.. Men mycket bättre än den förra orginella skit saken som blogg.se hade som designer ;D Förövrigt har inte kvällen ett endaste dugg att erbjuda, frå vell kolla klart på Andra Avenyn som jag laddat ner, är på avsnitt 77 nu. Hähähä. Bäst äre ♥
_

bäst!

Nog det programmet på länge som jag verkligen följt! Så.himla.bra
Klockan 9 på 3:an. Ni som inte sett det, kolla på det!

RSS 2.0